Hallo,
Allereerst gefeliciteerd met dit initiatief. Dit lijkt me heel handig. Ik hoop dat veel mantelzorgers, maar ook organisaties gebruik maken van deze websit.
Ik heb de agenda bekeken, was benieuwd of daar al wat in stond., maar helaas. De data van jullie mantelzorgcafé had ik erin verwacht, ook de dag van de mantelzorg. Of doe ik iets niet goed??
Kunnen organisaties die iets organiseren voor of met mantelzorgers hier ook iets in kwijt. Bv. een gespreksgroep voor partners van dementerenden??
Ik hoor graag uw reactie.
Met vriendelijke groet,
Ankie Galama
Functionaris gezondheidsbevordering


 

 

Hallo Ankie,
Dank voor je felicitaties,
Bij de rubrieken aan de linkerkant van de krant vindt je bijvoorbeeld het kopje "Dag van de mantelzorg". Als je daar op klikt krijg je een overzicht van de artikelen die in de rubriek zijn opgenomen zoals de uitnodiging voor de dag v/d mantelzorg.
Een activiteit voor de agenda aandragen is ook eenvoudig

Primair willen we zorgen voor een zo breed mogelijke informatievoorziening special gericht op mantelzorgers. Het is ook zeker de bedoeling om de krant interactief te gebruiken. Dat betekent inderdaad dat organisaties via de mantelzorgkrant de doelgroep kunnen benaderen. We zijn benieuwd of de krant aanslaat.
Met vriendelijke groet
Luuk Wagter
(Ja, inderdaad men heeft mij ontdekt als webmaster)