Zorgt u voor een ouder, een chronisch zieke partner of kind met een beperking? Dan bent u mantelzorger. Als mantelzorgers bent u onmisbaar voor uw omgeving én voor de samenleving.

Mantelzorgwaardering
Gemeente De Fryske Marren hecht veel waarde aan de mantelzorgers in de gemeente. Een mantelzorger kiest er niet voor om te gaan zorgen: het overkomt je, omdat je een emotionele band hebt met degene die zorg nodig heeft. Met het jaarlijkse mantelzorgcompliment willen wij onze waardering hiervoor laten zien.

Elke gemeente mag op haar eigen manier invulling geven aan de waardering van mantelzorgers. Gemeente De Fryske Marren kiest ervoor om mantelzorgers te waarderen met een geldbedrag van € 150,-. U kunt tot uiterlijk 31 december 2017 de mantelzorgwaardering voor 2017 aanvragen.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.defryskemarren.nl/onderwerpen/mantelzorg_43401/

Let op! Indien u vorig jaar ook een mantelzorgwaardering heeft ontvangen mag u pas een jaar na aanvraag weer een waardering aanvragen. Heeft u in september 2016 een waardering aangevraagd dan kunt u de waardering voor 2017 in september dit jaar aanvragen.